Mirna Sišul premium tapete radimo individualno po mjeri, prema vašem zidu ili podlozi.

Tapeta može biti otisnuta na slijedećim materijalima:

 • Canvas premium – samoljepiva tapeta sa teksturom platna
 • Lan premium – tapeta sa teksturom lana (potrebno ljepilo)
 • Efekt mutno staklo premium – samoljepiva glatka tapeta, poluprozirna
 • Zlatna / srebrna deluxe – klasična sjajna glatka tapeta (potrebno ljepilo)
 • Beton / copper deluxe (samoljepiva tapeta, podloga imitacije betona ili patinirano u brončane nijanse )

Svi motivi tapeta su dostupni na premium materijalima (canvas, lan, efekt mutno staklo), a samo odabrani na deluxe materijalima (zbog zanimljive i specifične teksture). Pogledajte materijale na slijedećem tabu.

Mirna Sišul tapete su u isto vrijeme dizajnerske, dekorativne i unikatne tapete. Tapete koje ostavljaju bez daha, koje nitko drugi nema.

Prije narudžbe izmjerite zid ili podlogu gdje želite postaviti tapetu. Izmjerite širinu i visinu. Preporučujemo dodati 2 cm sa svake strane budući da zidovi mogu biti nepravilni!

Svaka rola je širine do 60-135 cm (ovisno o motivu i vašoj širini zida), te je moguće složiti neograničenu širinu zida. Visina dolazi prema izmjerenoj visini zida ili podloge koju ste zadali.

Canvas premium – samoljepiva tapeta sa teksturom platna najviše kvalitete otporna na vlagu, periva, a istodobno otporna i na grebanje. Elegantan izgled platna, ugodan na dodir, polumat odsjaja.

 Lan premium – tapeta sa teksturom lana koja se lijepi sa ljepilom. Vrhunskog izgleda i osjećaja na dodir, završna obrada koja odaje stil i eleganciju. Savršeni efekt luksuza i profinjenosti.

 Efekt mutno staklo premium – samoljepiva glatka poluprozirna tapeta najviše kvalitete otporna na vlagu, periva, a istodobno otporna i na grebanje.

 Zlatna / srebrna deluxe – sjajna glatka deluxe tapeta sa karakterom u zlatnoj ili srebrnoj boji podloge. Pogled na ovu tapetu ostavlja bez daha. Sjaj i luksuz prva su asocijacija.

 Beton / copper deluxe – samoljepiva tapeta imitacije betona ili patinirano u brončane nijanse. Uz ovu tapetu osjećate vibraciju zida i pogledom i dodirom. Tapeta sa karakterom koja ostavlja bez daha.

Hrvatska (unutar 24h, dubrovačka regija i otoci 48 do 72 h)
cijena dostave u roli: 70 kn

Slovenija (unutar 24h)
cijena dostave u roli: 15 EUR

EU zemlje (unutar 3 do 5 dana)
cijena dostave u roli: 20 EUR

Sve ostale europske zemlje (7 do 10 dana)
cijena dostave u roli: 25 EUR

USA i ostatak svijeta (10 do 25 dana)
cijena dostave u roli: 40 EUR

Preuzimanje u galeriji ili radioni/ateljeu (Rijeka): besplatno

Način plaćanja odabirete prilikom kupovine u košarici web shopa. Mogući načini plaćanja su:

 • kod preuzimanja kada poštar donese  tj. pouzećem (samo za HR i SLO)
 • na bankovni račun
 • kreditne kartice (visa, visa electron, mastercard, maestro, american express)
 • kriptovalute

Mirna Sišul tapeta se lako postavlja. Preporučamo angažiranje stručnjaka, a ako se osjećate sigurni možete zaljepiti tapete i sami.

Kontakt za postavu tapeta: Boško Knežević, 091 723 9570

Upute u ovisnosti od odabranog materijala dolaze sa naručenom tapetom.

Tiho tiho dođi mi u snove

Tapeta prepoznatljivog cvjetnog motiva, cvijeća, livada i najljepših stihova.

Tapete „Cvjetna livada“ su:

 • Tapete za dom
 • Tapete za kuhinju
 • Tapete za dnevni boravak
 • Tapete za kupaonicu
 • Unikatne Mirna Sišul tapete

Pogledaj i ostale tapete iz ove kategorije Cvjetna livada

U polje širina i visina unesite dimenzije Vašeg zida ili podloge, odaberite materijal i kalkulator će izračunati cijenu za Vašu dimenziju.

Motivi

Cvjetna livada

Boje

Crvena, Roza, Zelena

Materijal

Canvas premium, Efekt mutno staklo, Lan premium

od 450,00 kn / m2

Obriši
Molimo odaberite željeni materijal, te u polja "Širina" i "visina" upišite željene dimenzije u cm.
Površina (m2)
Ukupna cijena
SKU: 168tap249-1 Kategorija:

Podijelite s prijateljima

Stručne recenzije

 • Stvaralački opus riječke umjetnice Mirne Sišul okarakteriziran je spontanošću i lakoćom izraza. Slike i crteži različitih formata nastaju kombiniranjem tehnika u suvremenoj, gotovo postmodernističkoj maniri koja njen rukopis čini osobitim.
  Tanja Karas
 • U njezinom slikarstvu nema ni traga neozbiljnosti, patvorenosti ili površnosti ono zauzima posebno mjesto unutar suvremenog i recentnog hrvatskog slikarstva. Njezine sretne misli oslikane vrtlogom autentičnog rukopisa uspijevaju stvoriti začudan, zavodljiv i prepoznatljiv stil kroz koji nam ona prenosi iskrenu dozu čistoće i nevinosti.
  Jasna Rodin, mr. art.
 • Struka je prepoznala njen sustavan i nesputan stvaralački rad te ozbiljnost njenih napora. Na skupnim likovnim susretima dobila je četrdesetak nagrada i priznanja. Posebno ohrabruje njena recentna cjelina pod nazivom Brojevi nastala tijekom 2010. i 2011. kojom pouzdano dokazuje svoju zrelost…
  Branka Arh
 • Slika Mirne Sišul koristi kadence koje imaju pitkost i logičnost, mediteransku melodioznost i homofonost rasterećenu atonalnih šokova i atrakcije, no postupak se ipak čini suvremenijim nego što bi bila očekivanost…
  Igor Brešan
 • „Glazba je…“ tako ovdje i motivski potvrdila svoj sinestezijski odnos s Mirninim slikarstvom, pa sad, bajkovito i zaigrano, boje u ovom ciklusu zvonko pjevaju, bubanj udara ritam, jedan telefon zvoni, niz linija poput struna vibrira, a slova se njišu i plešu. Glazba je tu, čini se, postala opipljiva.
  Višnja Slavica Gabout, rujan 2012.