„Dijalog” Mirne Sišul i Elvisa Bertona u Puli

Galerija Milotić, Pula ugostiti će izložbu Mirne Sišul i Elvisa Bertona pod nazivom „Dijalog”, koja će se otvoriti u petak, 11. siječnja u 20 sati, a razgledati će se moći do 25. siječnja.

Nakon prvog zajedničkog predstavljanja u Galeriji Juraj Klović u Rijeci u travnju prošle godine u sklopu ciklusa izložbi „Dijalog” riječkog HDLU-a, riječka akademska slikarica Mirna Sišul i likovni umjetnik Elvis Berton iz Pazina nastavljaju „Dijalog” izložbom u Galeriji Milotić u Puli. Dvoje umjetnika povezuje infantilni slikarski izraz inspiriran dječjim radovima, kombinacija stiliziranog crteža, grafizma i slikarstva, a poveznicu u njihovom stvaralaštvu čini kombiniranje materijala i višeslojnost slikarskog postupka. Mirna Sišul će izložiti slike pod nazivom „Glazba je…” a Elvis Berton skulpture i objekte iz ciklusa „Bijeli čempresi”. Izložbu će u petak, 11. siječnja u 20 sati otvoriti povjesničarka umjetnosti Gordana Trajković.

Dijalog Mirne Sišul i Elvisa Bertona - Galerija Milotić Pula

Pratite me na Instagramu

Mirnin blog

Poslovni pokloni by Mirna Sišul

Art print u limitiranoj kolekciji Mirne Sišul riječka priča ili…

+

Art & wine event – slikarska radionica, studeni 2022.

Drugi art & wine event u studenom, točnije slikarska radionica…

+

Art & wine event – radionica izrade nakita, studeni 2022.

Art & wine event u studenom započeli smo sa radionicom…

+

Privatni Art & wine event

Privatni Art&wine event kao team building, rođendanska proslava, godišnjica… samo…

+

Kontaktirajte Mirnu Sišul

Mihanovićeva 16, HR-51000 Rijeka Ponedjeljak - petak od 08:00-16:00. Izvan radnog vremena uz prethodni dogovor telefonom +385 91-76-05-777 [email protected] Poštaljite upit preko weba Pratite Mirnu na njenoj Facebook stranici
Mirna Sišul Online Shop
Mirna Sišul Online Shop

Mirna Sišul Online Shop

1€ = 7.53450 kn