„Dijalog” Mirne Sišul i Elvisa Bertona u Puli

Galerija Milotić, Pula ugostiti će izložbu Mirne Sišul i Elvisa Bertona pod nazivom „Dijalog”, koja će se otvoriti u petak, 11. siječnja u 20 sati, a razgledati će se moći do 25. siječnja.

Nakon prvog zajedničkog predstavljanja u Galeriji Juraj Klović u Rijeci u travnju prošle godine u sklopu ciklusa izložbi „Dijalog” riječkog HDLU-a, riječka akademska slikarica Mirna Sišul i likovni umjetnik Elvis Berton iz Pazina nastavljaju „Dijalog” izložbom u Galeriji Milotić u Puli. Dvoje umjetnika povezuje infantilni slikarski izraz inspiriran dječjim radovima, kombinacija stiliziranog crteža, grafizma i slikarstva, a poveznicu u njihovom stvaralaštvu čini kombiniranje materijala i višeslojnost slikarskog postupka. Mirna Sišul će izložiti slike pod nazivom „Glazba je…” a Elvis Berton skulpture i objekte iz ciklusa „Bijeli čempresi”. Izložbu će u petak, 11. siječnja u 20 sati otvoriti povjesničarka umjetnosti Gordana Trajković.

Dijalog Mirne Sišul i Elvisa Bertona - Galerija Milotić Pula

Pratite me na Instagramu

Mirnin blog

It’s all about colors – nova kolekcija

IT’S ALL ABOUT COLORS – FASHION BOUTIQUE by Mirna Sišul…

+

Dodaj slici malo boje, vol.2

Pozdrav, Evo nas opet u novom izazovu Dodaj slici malo…

+

Dodaj slici malo boje

Pozdrav svima, Dodaj slici malo boje ili “Bojanka za velike…

+

FASHION BOUTIQUE by Mirna Sišul

UMJETNOST SKROJENA U MODU – FASHION BOUTIQUE by Mirna Sišul…

+

Kontaktirajte Mirnu Sišul

Strossmayerova 15A, HR-51000 Rijeka svaki dan uz prethodni dogovor telefonom +385 91-76-05-777 art@mirnasisul.com Poštaljite upit preko weba Pratite Mirnu na njenoj Facebook stranici
Mirna Sišul Online Shop
Mirna Sišul Online Shop

Mirna Sišul Online Shop